COMENÇA LA TEMPORADA 2016-2017.

Benvinguts a tots/es.

benvinguts_des (1)

Ja hi tornem a ser!!! Us donem la benvinguda a una nova temporada de l’A.B El Vendrell. Donem el tret de sortida a les nostres activitats i ben aviat començarem els entrenaments i les competicions. Així doncs, esperem tenir un gran i bon inici d’any i continuar potenciant el nostre esport entre els nens i nenes de la vil·la i voltants.

A més, aquest serà un any molt i molt especial, ja que des del club es vol commemorar els quinze anys de la fundació de l’entitat. Per aquest motiu, aquest any realitzarem diferents activitats de les quals anirem informant durant la temporada.

En referència a la inscripció dels equips federats us informem que, tal com ja vàrem fer la passada temporada, les oficines del club a l’Hotel d’Entitats de El Vendrell (Camí Reial 15-17, 1era Planta) restaran obertes els dies 2, 3 i 4 d’agost (de les 19:00 h a les 21:30 h).

Aquí podeu descarregar-vos la informació bàsica d’aquesta temporada.

Diptic temporada 2016-2017_Página_1

Per tal de formalitzar la inscripció s’haurà de seguir les instruccions especificades al document, tot presentant els documents que us podeu descarregar a continuació:

Aquests dies, a banda de formalitzar la inscripció, els jugadors podran emprovar-se la talla de la samarreta de la segona equipació (entra en vigor aquesta temporada). A més podreu emprovar-se l’equipació de joc, la samarreta d’escalfament i el xandall, per tal de reposar o completar l’equipació de cada jugador/a.

La samarreta de la segona equipació serà lliurada abans de començar la temporada. Pel que fa a la reposició d’altres peces del nostre equipament, podreu fer aquestes compres a la botiga “online” de la nostra plana web.

Esperem que aquesta sigui una bona temporada i sobretot que gaudiu molt i us ho passeu molt bé!!!!

US ESPEREM!!!!!  SOM TARONGES!!!!  SOM EL VENDRELL!!!!!

Publicat dins de Equips, jugadors i jugadores | Comentaris tancats a COMENÇA LA TEMPORADA 2016-2017.

PARTITS DE LA SETMANA (DEL 23 AL 29 DE MAIG)

Fases de Permanència – Segona Categoria Femenina

sNIOR FEMENI

Fases de Permanència – Tercera Categoria Masculina

sNIOR

Cadet Masculí Nivell A – Final a quatre Grup 01

CADET

Publicat dins de Equips, jugadors i jugadores | Comentaris tancats a PARTITS DE LA SETMANA (DEL 23 AL 29 DE MAIG)

EL SÈNIOR FEMENÍ PERD EL PRIMER PARTIT DE LA PROMOCIÓ DE PERMANÈNCIA.

Les taronges estan obligades a guanyar el proper diumenge per seguir aspirant a la permanència.

El sènior femení perdia davant el Torrefarrera, pel resultat de 64-57, el primer partit de la promoció de permanència a segona catalana femenina.

Les vendrellenques, estan obligades a guanyar, el proper diumenge, per forçar un tercer i definitiu partit que es disputaria a terres lleidatanes, una derrota, suposaria la pèrdua de categoria.  Un partit que es disputarà al pavelló Santa Maria del Mar de Coma-ruga, el proper diumenge, a les 18.00 hores, i on s’espera el recolzament de l’afició taronja, en aquest transcendental partit.

Sènior Femení 15-16

EL SÈNIOR B MASCULÍ ACONSEGUEIX UNA VICTÒRIA ÈPICA I EMPATA EL PLAY-OUT. Els vendrellencs han de guanyar dissabte, per mantenir-se a tercera catalana.

El sènior B masculí aconseguia una victòria èpica davant el Sant Pere Terrassa B, pel resultat de 91-90, en un matx vibrant.

El partit era un match ball pels vendrellencs que estaven obligats a guanyar, després de la derrota en el primer enfrontament de la sèrie, per seguir vius i forçar el tercer i definitiu partit.

Els taronges, van anar molts minuts a remolc del seu rival, però, van saber remuntar el marcador, en un gran darrer quart; en un final a cara o creu, els vendrellencs van errar l’últim llançament i el partit se n’anava a la pròrroga després del 71-71 final.

En el temps extra, màxima igualtat i de nou l’empat 80-80, que no es desfeia i el partit es tenia que decidir en una segona pròrroga.

Un segon temps extra, de nou molt ajustat, i que va decidir el jugador local Jose Luna, anotant un tir lliure, amb el lluminós a zero, que desfeia l’empat i donava una victòria, que forçava el tercer i definitiu partit, de la promoció de permanència a tercera catalana.

Un matx, que es disputarà el proper dissabte a les 19.30 hores a la pista del Sant Pere Terrassa B i on només val el triomf per aconseguir la permanència.

vendrell b - St Pere 01

Publicat dins de Equips, jugadors i jugadores | Comentaris tancats a EL SÈNIOR FEMENÍ PERD EL PRIMER PARTIT DE LA PROMOCIÓ DE PERMANÈNCIA.

RESULTATS EQUIPS AB VENDRELL (SETMANA DEL 16 AL 22 DE MAIG)

Graella 16 al 22 de maig

Publicat dins de Equips, jugadors i jugadores | Comentaris tancats a RESULTATS EQUIPS AB VENDRELL (SETMANA DEL 16 AL 22 DE MAIG)

CRÒNICA SETMANAL DELS EQUIPS DE L’A.B. VENDRELL

EL SÈNIOR FEMENÍ DE L’AB VENDRELL JUGARÀ LA PROMOCIÓ DE PERMANÈNCIA AMB EL FACTOR PISTA EN CONTRA.

El sènior femení tancava la lliga regular amb una derrota, per 56-48 a la pista del Pallejà. Les taronges tanquen la competició amb un balanç de 10-20, en tretzena posició, que les condemna a jugar la promoció de permanència a segona catalana.

Una promoció que les enfrontarà al Torrefarrera, amb el factor pista en contra i al millor de tres partits. El primer partit de la sèrie, es jugarà el proper diumenge a terres lleidatanes.

EL SÈNIOR B MASCULÍ PERD EL PRIMER PARTIT DE LA PROMOCIÓ DE PERMANÈNCIA.

El sènior B masculí perdia el primer partit del play-out de permanència a tercera catalana, a la pista del Sant Pere Terrassa B, per 82-61, en un mal partit dels vendrellencs.

Dissabte, a Coma-ruga, els taronges jugaran el segon partit de la sèrie i estan obligats a guanyar per forçar el tercer i definitiu partit, en cas de derrota, perdrien la categoria i baixarien al campionat territorial.

sNIOR

EL MINI NEGRE ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA.

El mini negre superava per 65-15 al Sant Boi B i amb aquest resultat es proclamava campió de lliga, del grup 6. Els vendrellencs han acabat aquesta segona fase amb un balanç de 10-2, que els hi ha donat el primer lloc final.

MINI

Publicat dins de Equips, jugadors i jugadores | Comentaris tancats a CRÒNICA SETMANAL DELS EQUIPS DE L’A.B. VENDRELL

PARTITS DE LA SETMANA (DEL 16 AL 22 DE MAIG)

Jornada 16 al 22 de maig

RESULTATS EQUIPS AB VENDRELL (SETMANA DEL 9 AL 15 DE MAIG)

Graella 9 al 15 de maig

Va ser l’últim partit del capità taronja Marc Rovirosa, que no seguirà en l’equip el proper curs.

Dissabte passat, els vendrellencs es desplaçaven a Esparreguera, en la darrera jornada de lliga, per jugar una final davant l’equip local, els visitants, arribaven amb un triomf de marge respecte al seu rival. Va ser una de les derrotes més dolces de l’equip taronja, que perdia per 74-63, un resultat que certifica la permanència a la màxima categoria del bàsquet català, per setena temporada consecutiva.

Els de Dani Ventosa, tenien un marge de 21 punts, 86-65 del partit de la primera volta, que van saber administrar, malgrat anar tot el partit a remolc, per lligar la permanència; l’Esparreguera, en canvi, haurà de jugar el play-out, per saber si continua una temporada més a Copa.

Després d’un curs irregular i amb molts problemes, els del Vendrell, tanquen la temporada amb un balanç de 14-16, a la desena posició, la darrera que dóna la salvació directa.

El pavelló esparreguerí es va omplir de gom a gom, per veure aquest últim partit de lliga, conscients que necessitaven la victòria i remuntar l’average; la posada en escena dels del Baix Penedès no podia ser millor, dos triples, de Galofré i Kinoshita, posaven un 2-8 als tres minuts de joc. De tota manera, els locals, empesos per la graderia, clavaven tres triples, que sumats a la intensitat defensiva, deixaven un parcial de 18-4, que capgirava el marcador amb el 20-12, que donava pas al 27-18 del final del primer quart, davant un pavelló embogit que creia en la remuntada.

L’inici del segon període va complicar encara més el panorama pels vendrellencs, les transicions dels locals i la precipitació dels visitants, estiraven el marcador fins un 34-20, que complicava la classificació; la sortida a pista de Marc Molina, va ser un revulsiu pels del Vendrell; sis punts consecutius del pivot, van propiciar un parcial de 0-8, que reduïa la diferència fins el 34-28 a quatre minuts d’arribar al descans, al qual s’arribava amb un 41-31 al lluminós.

A la represa, el partit es va igualar, sempre amb els del Baix Llobregat portant la iniciativa, en uns minuts on les defenses dels dos conjunts es van endurir i va propiciar que els dos equips arribessin al bonus, amb un conjunt visitant que aprofitava la superioritat en el joc interior per forçar faltes al rival. L’intercanvi de tirs lliures, deixava un 60-48 a la fi d’aquest tercer quart, que ho deixava tot obert de cara al període definitiu.

El darrer quart va ser travat i amb molts nervis, l’Esparreguera, va sortir a totes, molt intens, i malgrat que costava anotar, empès pel públic, posava un 70-55 a 3.30 del final; quan pitjor estaven les coses, els taronges van treure l’orgull i amb una gran defensa, només van permetre quatre punts a l’equip local fins al final del partit, i aprofitant els tirs lliures, van certificar la permanència amb el 74-63 final.

Cal destacar, que va ser l’últim partit del capità taronja Marc Rovirosa, que ha jugat totes les temporades que l’equip ha estat a Copa Catalunya, i que la propera temporada no seguirà jugant al primer equip.

Pel Vendrell van jugar: Galofré (17), Borjas (2), Miguel (9), Kinoshita (13), Rovirosa, Nieto, Molina (17), Cereto (5), Mateu i Casado.

Parcials: 27-18, 14-13 (41-31), 19-17 (60-48), 14-15 (74-63).

CB Esparreguera - AB Vendrell

Derrotes del sènior femení i del sènior B masculí, que els condemnen a jugar la promoció de permanència.

El sènior femení perdia per 60-71 davant el Bàsquet Molins B, en un partit que van anar a remolc des de l’inici i que va estar marcat per l’actuació arbitral. Una derrota que condemna a les taronges a jugar la promoció de permanència a segona catalana, a manca d’una jornada per acabar la lliga regular. Diumenge visitaran la pista del Pallejà, on hauran de guanyar i esperar la derrota del Sant Joan Despí, per tenir el factor pista a favor en elm play-out.

El sènior B masculí perdia, en un partit lamentable, per 73-35 a la pista de l’Esquitx St Sadurní. Els taronges han acabat la lliga de tercera catalana, en tretzena posició, amb un balanç de 12-18, que els condemna a jugar la promoció de permanència. Una promoció que els enfrontarà al Sant Pere Terrassa B, amb el factor pista en contra, al millor de tres partits. Dissabte a Terrassa, el primer duel de la sèrie.

El junior masculí d’interterritorial perdia per 80-56 a la pista del Cornellà B, en el matx decisiu per la segona plaça, que donava dret a jugar la fase d’ascens a preferent. Malgrat la derrota, magnífica temporada dels taronges, que han acabat tercers amb un balanç de 19-7.

Carles Ambrona

Publicat dins de Equips, jugadors i jugadores | Comentaris tancats a MALGRAT LA DERROTA, L’AB VENDRELL, CERTIFICA LA PERMANÈNCIA A COPA CATALUNYA UNA TEMPORADA MÉS, DESPRÉS DE FER VALER L’AVERAGE PARTICULAR DAVANT L’ESPARREGUERA.

PARTITS DE LA SETMANA (DEL 9 AL 15 DE MAIG)